Έχετε δεί διαφημιστικά προϊόντα σε εκδηλώσεις, συνέδρια και είναι πιθανό να έχετε τουλάχιστον ένα στο γραφείο σας.

Ακολουθούν 5 λόγοι για τους οποίους όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να χρησιμοποιούν τα διαφημιστικά προϊόντα στο πλάνο  μάρκετινγκ τους.1. Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας
Με απλά λόγια, αν η αγορά δεν γνωρίζει την ύπαρξη σας, τότε πώς θα αγοράσουν τα προϊόντα σας;
Τα προϊόντα προώθησης είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας.  Στην πραγματικότητα, κατατάχθηκαν ως η νούμερο 1 πιο αποτελεσματική μορφή διαφήμισης για την άμεση δράση σε όλες τις γενιές.


2.Παρέχει καλή πρώτη εντύπωση
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι τα πάντα στην επιχείρηση και ποιος καλύτερος τρόπος από το να προσφέριες ένα δώρο που θα βοηθήσει τον πελάτη στην καθημερινότητά του.
Ο κανόνας της αμοιβαιότητας είναι ένας κοινωνικός κανόνας όπου αν κάποιος κάνει κάτι για σένα, τότε νιώθεις υποχρεωμένος να ανταποδώσεις τη χάρη.


3. Βελτιώνει τη διατήρηση πελατών/εργαζομένων
 Η εμπειρία του πελάτη δεν τελειώνει όταν λαμβάνει το προϊόν ή την υπηρεσία. Περιλαμβάνει όλες τις αλληλεπιδράσεις με την επωνυμία σας.


4.Είναι προιόν μάρκετινγ που μπορείτε να κρατήσετε
Στη σημερινή εποχή που βομβαρδίζεστε με αναδυόμενα παράθυρα και ενημερωτικά δελτία μπορείτε να ''κόψετε'' το θόρυβο.
Θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος κάνοντας την επωνυμία σας την πρώτη ιδέα στη λύση κάποιας καθημερινής ανάγκης.


5. Προσαρμοσμένη στόχευση προς τους παραλήπτες
Με πολλά διαθέσιμα προϊόντα με το λογότυπό σας, είναι εύκολο να βρείτε κάτι που θα λατρέψει η αγορά.Βέβαια πρέπει να επιλέξετε το σωστό προιόν για τη διαφήμιση της επωνυμίας σας.Θα ήταν αποδοτικό να χρησιμοποιείσετε κάτι που παραπέμπει στην υπηρεσία ή το προιόν που προσφέρετε.
Αυτό θα ενισχύσει άμεσα τη συσχέτιση με την επωνυμία σας στο μυαλό του παραλήπτη.