Διαφορετικοί τύποι μεθόδων εκτύπωσης για μπλουζάκια.

Πριν δημιουργήσετε ένα καινούργιο μπλουζάκι, ίσως θέλετε να μάθετε ποια μέθοδο εκτύπωσης να χρησιμοποιήσετε. Αν και η θερμική πρέσα και η μεταξοτυπία είναι οι δύο πιο κοινές και δημοφιλείς μέθοδοι εκτύπωσης στις μέρες μας, θα περιγράψουμε 3 ακόμη μεθόδους.

1. Μεταξοτυπία:

Είναι το πιο κοινό για τους επαγγελματίες.
Η μέθοδος μεταξοτυπίας είναι ιδανική για την εκτύπωση σχεδίων μπλουζών υψηλής ποιότητας, γιατί εγγυάται την απόλυτη αναπαραγωγή του σχεδίου. Οι μέθοδοι μεταξοτυπίας δίνουν σε ένα πουκάμισο μια μοναδική, χαριτωμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση που αγαπούν οι πελάτες.


2. Απευθείας στα ρούχα (DTG):

Όπως η μέθοδος μεταξοτυπίας, είναι επίσης δημοφιλής.Το DTG λειτουργεί σαν εκτυπωτής χαρτιού στο γραφείο. Η μόνη διαφορά είναι ότι, σε αυτήν την περίπτωση, το μελάνι πηγαίνει στο ύφασμα. Πρώτα πρέπει να ανέβει το σχέδιο στον υπολογιστή, το οποίο στη συνέχεια  το δημιουργεί.


3. Εξάχνωση βαφής:

Η εξάχνωση βαφής λειτουργεί καλά σε ελαφριά πουκάμισα ή υφάσματα.Είναι ιδανική για εκτύπωση υφασμάτων από πολυεστέρα και είναι ανθεκτικό.


4. Εκτύπωση θερμικής πρέσας:

Εάν έχετε μικρές παραγγελίες , είναι οικονομικό να χρησιμοποιήσετε την εκτύπωση θερμικής πρέσας. Σας εξοικονομεί πόρους και χρόνο.Αυτή η μέθοδος ενσωματώνει ένα σχέδιο τυπωμένο σε ένα ειδικό χαρτί που ονομάζεται χαρτί μεταφοράς.Ενδύματα που εκτυπώνονται μέσω θερμικής εκτύπωσης είναι ανθεκτικά.


5. Κοπή βινυλίου:

Σε αυτή τη μέθοδο ένα ειδικό μαλακό ρούχο κόβεται σε σχήματα ή σχέδια, στη συνέχεια μεταφέρεται σε ένα ύφασμα. Στη συνέχεια αυτά τα ειδικά σχέδια τοποθετούνται στο μπλουζάκι χρησιμοποιώντας τη μέθοδο θερμικής πίεσης.

Με αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να εκτυπώσετε μεμονωμένα σχέδια και ακόμη και να τα παράγετε σε μεγάλες ποσότητες. Είναι η καλύτερη εναλλακτική για την εκτύπωση πολλαπλών τύπων ενδυμάτων.